Liefste N, L, B en M

Aan het begin van het nieuwe jaar

Sta ik weer met mijn briefje klaar.

Ik wens mezelf 365 dagen

Zonder zagen

Ik wens jullie 52 weken

Waarin we heel fijn en open spreken

Ik kijk terug op 12 maanden

Waar we goed onze weg baanden

 

Tot zover reikt mijn poëtische gevoel van de dag.

Wat ik jullie wil zeggen?

Een echte en oprechte dank u is het eerste waar ik aan denk. Sinds de scheiding nu een aantal jaren geleden, werd ons team alleen maar sterker. We zoeken onze weg, lachen, ruziën, spelen, praten, discussiëren en alles wat er bij het team hoort. Maar steeds vanuit de warmte die we bij elkaar vinden.

Een ik zie jullie graag is hier ook echt op zijn plaats. Ik zie jullie graag om wie jullie waren, zijn en zullen worden. Ik zie jullie graag om wat jullie doen, wat jullie zeggen, hoe jullie ieder op zijn of haar eigen manier in het leven staat.

Jullie zijn toppers, dat past zeker ook in een brief als deze. De ene voetbalt, sommige rijden paard, ballet staat ook wekelijks op de planning. Jullie worden groot, zelfstandig, plantrekkers. En zo nu en dan, zet ik me even opzij en zie ik dat het goed is.

Lieve vier, ik wens jullie een prachtig jaar, wij met zijn allen. Ieder apart. En in elke andere combinatie mogelijk, vrienden en familie betrekken we er ook bij. Een jaar met veel nieuws en veel vertrouwds, veel warms en niet te veel van het onvermijdelijke kouds.

Laat het zorgen maken maar aan mij, daar heb je ouders voor. En als je er toch hebt, praat dan maar. Met mij, je mama, je vrienden,… iemand van wie je denkt dat die je kan helpen. Je hebt ouders die veel van je houden, wat het leven ook brengt.

1 januari 2019

Papa

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s